Markkinoiden tehokkain kuivahöyryä käyttävä pesuri kuluttajakäyttöön

kuluttajakäyttöön

EV Atlantis

Pienikokoisen ja helppokäyttöisen EV Atlantis on markkinoiden tehokkain ja ainut kuivahöyryä käyttävä kuluttajakäyttöön suunniteltu höyrypesuri. Sen tuottaman höyryn lämpötila ja paine ovat huomattavasti korkeampia kuin muissa kuluttajille myytävissä höyrypesureissa. Toisin kuin useimmissa höyrypesureissa, EV Atlantiksen boileri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, minkä ansiosta se pystyy kuumentamaan veden jopa 170°c asteeseen.

Lisäksi painekattila kehittää 7 baarin paineen, minkä ansiosta EV Atlantiksen tuottama höyry sisältää ainoastaan 5 % kosteutta. Näin kaikki pinnat saadaan desinfioitua korkeassa lämpötilassa, eivätkä ne jää märiksi. EV Atlantiksella voi huoletta puhdistaa myös pinnat, joita ei pysty pesemään vedellä tai tavallisella höyrypesurilla.

yrityskäyttöön

EV Poseidon

Yrityskäyttöön suunniteltu EV Poseidon tuo helppoutta ja vaivattomuutta yritysten siivoustarpeisiin. Kärryssä näppärästi liikuteltava, pienikokoinen ja tehokas pesuri tarjoaa käyttäjälleen 180°c asteen kuivahöyryn lisäksi 8 baarin vaihtoehtoisen käyttöpaineen.

EV Poseidonin vajaa 5 m höyryletku sekä monipuoliset suulakevaihtoehdot tekevät haastavienkin pintojen puhdistuksesta nopeaa ja helppoa.

korkealaatuiset

materiaalit

Sekä EV Atlanis että EV Poseidon käyttävät patentoitua boilerijärjestelmää. Molemmat höyrylaitteet tarjoavat jatkuvan höyrynsyötön ilman painekorkkia. Sinun ei tarvitse odotella paineen kerääntymistä tai veden lämpenemistä vettä lisätessä, mikä lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja nopeuttaa siivoamista.

EV Atlantiksen ja EV Poseidonin valmistuksessa käytetään ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja. Kaikki osat valmistetaan Italiassa ja jokainen laite kootaan käsin. EV kuivahöyrypesureiden runko sekä boileri on tehty 100% AISI304 INOX ruostumattomasta teräksestä ja kahden vesiboilerin yhdistetty tekniikka on globaalisti patentoitu.

Tuote-esitteet

oletko kiinnostunut

Siivouspalveluista?

Kauttamme saat ekologista ja tehokasta siivousta kertaluontoisesti tai säännöllisesti – joko kotiisi tai yrityksesi tiloihin. Tutustu alta siivouspalveluihimme.

ekologiset kotisiivouspalvelut

Oletko harkinnut siivouspalvelua? Tarjoamme ystävällistä ja asiakasläheistä palvelua, johon voit luottaa. Siivouksessa pyrimme käyttämään vain luonnonmukaisia, ekologisia ja terveydelle vaarattomia pesuaineita. Kerromme mielellämme palveluista lisää.

Erikoissiivoukset

Tarvitsetko kertaluontoista erikoissiivousta? Onko kotonasi tai yritystiloissasi jokin haastava kohde, jonka haluaisit puhtaaksi? Putsaamme ja pesemme sohvia, mattoja, uuneja, kylpyhuoneita, kaakeleita, saumoja ja uima-altaita. Kerromme mielellämme palveluista lisää.

monta hyvää syytä valita

EV Atlantis / EV Poseidon

 • Laadukas tuote, joka kestää vuosikymmeniä
 • Markkinoiden tehokkain
 • Helppokäyttöinen ja turvallinen
 • Pääset eroon vaarallisista kemikaaleista
 • Loistava valinta koko perheen terveydelle
 • Vähennät muovijätteen määrää
 • Ei enää kemikaalijäämiä luontoon
 • Puhtautta helposti ja nopeasti
 • Desinfioi pinnat ja neutralisoi hajut
 • Poistaa vaikeatkin tahrat
 • Irrottaa rasvan helposti
 • Puhdistaa pinnat 100-prosenttisesti
 • Pinnat pysyvät pidempään puhtaina, kun niihin ei jää puhdistusaineiden jäämiä