Markkinoiden tehokkaimmat kuivahöyrylaitteet kuluttaja- ja yrityskäyttöön

EV TUOTEPERHEEMME

Valikoimastamme löytyy tällä hetkelle neljä EV Internationalin kuivahöyrylaitemallia eri käyttötarkoituksiin ja pystymme näin tarjoamaan ratakisuja laajalle kohderyhmälle kotitalouksista suuryrityksiin. Kaikkia valikoimamme laitteita yhdistää kuitenkin muutama yhteinen tekijä.
 • Eurooppalaista laatutyötä
  Laitteet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista 40 vuoden kokemuksella Italiassa
 • Kestävyyttä, ei kertakäyttöä
  Laitteet ovat erittäin pitkäikäisiä ja niille on saatavilla toimivat ja edulliset huolto-ohjelmat
 • Yksinkertaisesti helpompi ja ekologisempi
  Kuivahöyry tarjoaa mahdollisuuden puhdistaa kaikki pinnat vaivattomasti ainoastaan vettä käyttämällä, siivouskemikaaleja tai voimia vaativaa hinkkausta ei tarvita!

EV Atlantis

Suosituin mallimme EV ATLANTIS on loistava kuivahöyrylaite kaikkiin tilanteisiin – olipa kyseessä sitten yritys tai kotitalous. EV Atlantis on toimiva yhdistelmä suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja modernia teknologiaa.

Pienen kokonsa ansiosta EV Atlantista on helppo liikutella ja pienempienkin tilojen puhdistus onnistuu kätevästi. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu boileri pystyy kuumentamaan veden 170 °C asteeseen ja painekattila kehittää 7 baarin paineen, minkä ansiosta höyry sisältää ainoastaan 5 % kosteutta. Pinnat eivät siis jää märiksi ja EV Atlantiksella voi puhdistaa myös pintoja, joita ei voi pestä vedellä. Kaksikammiojärjestelmä takaa jatkuvan höyrynsyötön, eli veden kuumenemista ei tarvitse odotella, vaan puhdistukset onnistuvat tehokkaasti.

Alta klikkaamalla näet EV Atlantiksen tuote-esitteen sekä käyttöohjeen.

EV Poseidon

Yrityskäyttöön suunniteltu EV Poseidon on Atlantista hieman isompi ja vielä tehokkaampi. Se tarjoaa käyttäjälleen 180°C asteisen kuivahöyryn, 8 baarin paineen ja jatkuvan höyrynsyötön. Poseidon kuivahöyryjärjestelmässä löytyy kaikki tarvittava yrityksen kemikaalittomaan puhtaanapitoon.

Vajaa 5m höyryletku sekä monipuoliset suulakevaihtoehdot mahdollistavat haastavimpienkin kohteiden kätevän ja vaivattoman puhdistuksen. Poseidon lisävarusteineen on helposti liikuteltavissa paketissa mukana tulevan kärryn avulla.

Alta klikkaamalla näet EV Poseidonin tuote-esitteen sekä käyttöohjeen.

EV Atlas

EV Atlas on mallistomme tehokkain laite. Se on tarkoitettu yritys- ja teollisuuskäyttöön. Atlas tuottaa 190°C asteista kuivahöyryä jopa 10 baarin paineella. Sen boilerin tilavuus on 3,6 litraa ja jatkuva höyrynsyöttö mahdollistaa tehokkaan työn ilman taukoja. Atlas voidaan toimittaa märkä-/kuivaimuri lisäosan kanssa tai ilman.

Jos etsit äärimmäisen tehokasta kemikaalitonta puhdistusratkaisua, jolla pystyt vaivattomasti puhdistamaan vaikeimmatkin kohteet, kuten öljyt, voiteluaineet, pinttyneen rasvan ja muut epäpuhtaudet, on EV Atlas loistava valinta.

Alta klikkaamalla näet EV Atlaksen tuote-esitteen sekä käyttöohjeen.

EV Iris

EV Iris on kuluttajakäyttöön tarkoitettu mallistomme pienin laite. Iris tuottaa hieman pienemmän höyryn paineen 5 baaria ja lämpötilan 150°C astetta, kuin muut EV-kuivahöyrylaitteet ja se on malliston ainut laite yksikammio järjestelmällä kahden kammion sijasta. Kuitenkin teknologiansa ja suurehkon boilerin (2,7 litran tilavuus) ansiosta se tuottaa lähes yhtä kuivaa höyryä kuin ”isoveljensä” EV Atlantis ja suuri boileri eliminoi myös yksikammiojärjestelmän haitan. Yhden täytön vesimäärällä suurin osa kotitalouden töistä saadaan valmiiksi ilman lisätäyttöä. Iriksessä on myös toinen etu – se on ylivoimaisesti kevyin kaikista EV-höyrypuhdistimista, joten se on suosittu vaihtoehto niille, jotka etsivät kevyttä laitetta.

Alta klikkaamalla näet EV Iriksen käyttöohjeen.

Monta hyvää syytä valita

EV

 • Laadukas tuote, joka kestää vuosikymmeniä
 • Markkinoiden tehokkain
 • Helppokäyttöinen ja turvallinen
 • Pääset eroon vaarallisista kemikaaleista
 • Loistava valinta koko perheen terveydelle
 • Vähennät muovijätteen määrää
 • Ei enää kemikaalijäämiä luontoon
 • Puhtautta helposti ja nopeasti
 • Desinfioi pinnat ja neutralisoi hajut
 • Poistaa vaikeatkin tahrat
 • Irrottaa rasvan helposti
 • Puhdistaa pinnat 100-prosenttisesti
 • Pinnat pysyvät pidempään puhtaina, kun niihin ei jää puhdistusaineiden jäämiä