Tietoa yrityksestä ja henkilöistä sen taustalla

tarina

perheyrityksestä

EV Suomi Oy on Vantaalla sijaitseva perheyritys, joka on kansainvälisesti tunnetun ja arvostetun EV Atlantis-kuivahöyrypesurin valtuutettu maahantuoja. Suomen organisaatioomme kuuluu myyntiedustajia ja toimistohenkilökuntaa yhteensä parinkymmenen henkilön verran. Toimimme pääasiassa Uudellamaalla, mutta toisinaan edustajamme tekevät esittelymatkoja myös kauemmas.

Toimistomme ilmapiiri on rento ja pienessä työyhteisössä kaikkien mielipiteitä kuunnellaan. Perheyrityksessä kehitämme toimintaa yhdessä työntekijöidemme kanssa ja jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa yrityksessä. Osaavat työntekijät ovat yrityksemme tärkein resurssi ja pyrimmekin tarjoamaan heille mahdollisuuden kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Osaamisen lisäksi haluamme panostaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Toimistolla voi perinteisen kahvitauon ohessa virkistäytyä pingispöydän, pöytäfudiksen, tikanheiton tai vaikka videotykin äärellä ja alakerran kuntosali, Myyr-Body, on kaikkien työntekijöidemme käytettävissä. Kuukausittain meillä on tapana kokoontua porukalla syömään ja viettämään iltaa yhdessä.

EV tuotteita myydään jo 33 eri maassa, minkä ansiosta meillä on laaja kansainvälinen yhteisö ja pääsemme tekemään paljon yhteistyötä muiden EV-toimistojen kanssa. Työntekijöillä on mahdollisuus jakaa kokemuksiaan kollegoidensa kanssa ympäri maailmaa, oppia alan ammattilaisilta ja verkostoitua kansainvälisesti.

EV International

EV tulee sanoista Ecological Value. Nimi kuvaa yrityksemme ympäristöystävällistä arvomaailmaa ja halua edistää vihreää ajattelutapaa.

Päämiehemme

EV-tuotteiden kehityksen takana on eurooppalainen EV-International, jonka pääkonttori sijaitsee Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa ja tuotetehdas Italian design-kaupungin Milanon edustalla. Tehtaalla on valmistettu kuivahöyryllä toimivia puhdistusjärjestelmiä jo vuodesta 1975 alkaen ja EV Atlantis on tuoteperheen kahdeksas malli. Tuotteita on myyty yli 5 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa ja tällä hetkellä EV-jälleenmyyjiä löytyy yli 30 eri maasta.

Alta voit ladata EV-Internationalin englanninkielisen esitteen, jossa kerrotaan konsernista tuotteen takana.

asiantuntijat

tiimissämme

Henkilökunnallemme tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys ja autamme mielellämme kaikissa tuotteeseemme liittyvissä asioissa. Meiltä tavoitat aina aidon ihmisen puhelimitse, sähköpostilla tai jopa somekanavia pitkin. Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää jotain kysyttävää!

Yhteystietomme lyödät täältä.

toimiston väki

Mikael Ekholm

Toimitusjohtaja

Kaj Ekholm

Toimistopäälikkö

Yvonne Ekholm

Hallintovastaava

Jessica Arola

Johdon sihteeri

ELMERI KURKELA

Huoltotekniikko

Namu

Ovikello

myyntikumppanit

Sara Kallio

Seppo Herranen

Laura Kosonen

Pekka Lehtinen

Heikki Haapasaari

Jani Heiskanen