Pienessä ja rennossa työyhteisössä kaikkia kuunnellaan

ev suomi

työnantajana

EV Suomi työllistää tällä hetkellä parikymmentä ihmistä. Toimistomme porukka koostuu myyntiosastosta, ajanvaraustiimistä sekä toimistohenkilökunnasta.

Toimistomme ilmapiiri on rento ja pienessä työyhteisössä kaikkien mielipiteitä kuunnellaan. Perheyrityksessä kehitämme toimintaa yhdessä työntekijöiden kanssa ja jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa yrityksen toiminnassa.

Viihtyisään työyhteisöömme ja asiantuntevaan tiimiimme voit tutustua tarkemmin alta.

tutustu

työtehtäviimme

Mielenkiintoisten työtehtäviemme parissa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja tulotasoosi. Tuloshakuisuudesta huolimatta työilmapiiri pienessä perheyrityksessä on aina rento ja paineeton.

myyntitehtävät

Myynnin parissa työskentelemällä sinulla on mahdollisuus konkreettisesti vaikuttaa omaan työhösi ja tulotasoosi. Työpäivät eivät ole koskaan samanlaisia ja omaa työmääräänsä pystyy mukauttamaan tilanteen mukaan.

Monet myyntiedustajamme ovat yrittäjähenkisiä ja heitä motivoi vapaus vaikuttaa työn sisältöön ja tulokseen. Tuloshakuisella sekä oma-aloitteisella asenteella pystyt saavuttamaan haluamasi tuloksen ja voit suunnitella lomasi kuten haluat. Kokeneemmille edustajille tarjoamme lisäksi hyvät etenemismahdollisuudet, jolloin pääset halutessasi kehittämään myös omaa liiketoimintaasi ja tulovirtaasi.

Myyntiedustaja

Myyntiedustaja pääsee tekemään monipuolista, itsenäistä ja liikkuvaa työtä joko kuluttaja- tai yritysasiakastapaamisten parissa. Työnkuvaan kuuluu tuotteiden esittely ja markkinointi valmiiksi sovituissa esittelytapaamisissa. Myyntiedustaja voi tehdä pelkästään ajanvaraustiimin varaamia esittelyitä, mutta asiakastapaamisia saa halutessaan järjestää myös itse.

Työssä saa laajasti kokemusta erilaisista myyntiin liittyvistä toimista, kuten asiakaskohtaamisista, rahoitusvaihtoehtojen myymisestä, myynti- ja rahoitussopimusten solmimisesta sekä jälkimarkkinoinnista.

Tarjoamme kaikille myyntiedustajille henkilökohtaisen koulutuksen B2C sekä B2B myyntiin. Aikaisempi myyntikokemus ei siis ole välttämätöntä, kunhan asenteesi on kohdillaan.

Etsimme tekeviä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita myynnistä ja haluavat työskennellä asiakkaiden parissa. Oma työpanoksesi on keskeinen tekijä onnistumisesi kannalta, joten motivaatio, positiivinen asenne sekä oma-aloitteisuus ovat tärkeitä. Lisäksi ajokortti ja auto ovat tarpeellisia työn liikkuvuuden takia.

Alue-edustaja

Alue-edustajan toiminta koostuu myyntiedustajan tavoin pitkälti tuotteen esittelystä ja markkinoinnista. Alue-edustaja toimii kuitenkin itsenäisesti omalla myyntialueellaan, joka hänen kanssaan on sovittu. Alue-edustajuutta voi hakea kaikille alueille pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Alue-edustajalla on mahdollisuus rakentaa oman alueensa markkinointia ja myyntiä maahantuontitoimiston tuella.

Alue-edustaja pääsee vastaamaan itse oman alueensa jälleenmyynnistä ja kehittämään toimintaa omalla tavallaan. Alue-edustajan toimintaa voi tehdä pienimuotoisesti yksityisyrittäjänä tai halutessaan rekrytoida itselleen myös työntekijöitä. Aikaisempi kokemus yrittäjyydestä on eduksi, mutta autamme alkuun myös aloittelevia yrittäjiä. Tärkeintä on oma innostus ja aikaansaava asenne.

kiinnostuitko myyntitehtävistä?

Voit lähettää meille työhakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@evsuomi.com.

ajanvaraustiimi

Ajanvaraustiimimme on mukava nuorekas porukka, jossa on loistava yhteishenki. Työ on osa-aikaista ja sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen. Työvuorojen määrä ja ajankohdat suunnitellaan kaikkien ajanvaraajien kanssa sopimaan opiskelu- ja harrastusaikatauluihin. Työvuorot ovat 4 tunnin pituisia ja ajanvaraajat tekevät yleensä 2-4 vuoroa viikossa.

Ajanvaraustiimimme toiminta koostuu markkinatutkimuksen tekemisestä ja esittelyaikojen varaamisesta puhelimitse. Markkinatutkimusta tehdessä asiakkailta kysytään muutamia helppoja ekologisuuteen ja tuotteeseemme liittyviä kysymyksiä, minkä jälkeen ajanvarauksessa sovitaan esittelyaika kiinnostuneille asiakkaille. Yleensä uudet ajanvaraajat aloittavat tekemällä vain markkinatutkimuksia ja kokemuksen karttuessa osa siirtyy soittamaan myös ajanvarauksia.

Haluatko mukaan ajanvaraustiimiin?

Voit lähettää meille työhakemuksen sähköpostitse osoitteeseen rekry@evsuomi.com.